SEO analyse giver dig et overblik over,
hvor du skal sætte ind, når du skal optimere din hjemmeside.


Hos SEO Bureau arbejder vi strategisk med søgemaskineoptimering. Et af vores produkter er en SEO analyse, som giver dig det forkromede overblik over din hjemmesides helbred. Samtidig giver det nogle gode muligheder for at tilrette siden, så du begynder at få de rette placeringer på Google. Vi giver en gratis SEO analyse til dig. Det eneste du skal gøre, er at tage kontakt til os på hej@seobureau.dk. Så går vi i gang med analysen gratis, og kommer med vores anbefalinger til dig.

seo analyse

SEO Analyse

for nye kunder
Gratis
  • Teknisk gennemgang
  • Indholds gennemgang
  • Søgeordsanalyse
  • Linkanalyse

SEO Analyse.Hvad får jeg ud af det?

Du får nogle helt konkrete forslag til, hvordan du kan optimere din hjemmeside. Du får analysen efterfølgende, så du selv kan lave rettelserne.
Vi tilbyder selvfølgelig også hjælp til optimeringen.


Hvis du vælger at tage imod vores gratis SEO analyse, så er du sikker på at få nogle helt konkrete forslag til forbedringer. Vi gennemgår din hjemmeside og kigger på de ovenstående punkter. Først og fremmest laver vi en teknisk gennemgang af din hjemmeside, så vi sikrer os, at Google finder de helt rette sider, som du ønsker. Vi kigger også på andre tekniske elementer, som bare skal være i orden, når vi arbejder med søgemaskineoptimering.

Efterfølgende tager vi et kig på det indhold, der er på hjemmesiden. Er det optimeret til Google og andre søgemaskiner? SEO analysen kommer til at vise, hvordan du kan optimere dine hjemmesider.

Med en søgeordsanalyse og linkanalyse kan vi arbejde videre med optimeringen af indholdet. Her finder vi frem til de mest relevante søgeord, som I gerne vil findes på. Samtidig kigger i SEO analysen på, hvilke links, der kommer til jeres side.

Dette er indeholdt i din SEO analyse.

Nedenfor har vi lavet en mere
udførlig gennemgang af elementerne i analysen.


Teknisk gennemgang

I den tekniske SEO-gennemgang tager vi et kig på koden på din hjemmeside. Vi tager ligeledes en hastighedstest af din hjemmeside, så vi kan se, om dette eventuelt kunne straffe dine placeringer. Den tekniske gennemgang sørger for at komme med nogle forslag til, hvordan din side kan blive 100% teknisk klar til at blive indekseret af søgemaskiner som Google.

Indholds gennemgang

2. del af vores SEO analyse er en indholds gennemgang. Her gennemgår vi det indhold, du har på din hjemmeside. Vi kommer her med forslag til, hvordan du kan tilføje eller optimere eksisterende indhold. Der er mange forskellige kriterier, der skal være i orden for at have optimeret indhold. Vi kommer med en liste med forslag til, hvordan du tilpasser eller tilføjer nyt indhold.

Link- og søgeordsanalyse

Som sidste led af vores SEO analyse bliver der udført en light udgave søgeordsanalyse og linkanalyse. Vi finder de søgeord, som kan være interessant for din virksomhed. Samtidig kigger vi på dine indkomne links, eller mangel på samme. Vi kommer med klare anbefalinger til, hvordan vi kan bruge søgeordsanalysen i SEO-arbejdet, samt hvordan man kan bygge links ved hjælp af linkbuilding.

Kontakt os